Tüm linklerinizi tek bir yerden yönetin: Linkler

QR Kod Nasıl Alınır?

20 Şubat, 2023 tarihinde oluşturuldu. | Nasıl Yapılır? | 624 Görüntülenme | 1 dakika Okuma

Oluşturduğunuz dijital kartvizitlerde ücretsiz QR kodunu nasıl alabileceğinizi anlatan yazıdır.

Kartlar.com.tr üzerinden oluşturduğunuz her dijital kartvizit için ücretsiz bir şekilde QR kod oluşturabilirsiniz. Bu sayede oluşturduğunuz kare kodunu gerçek kartvizitlerde, telefon rehberinizde, sosyal platformlarda, yayınlarda ve dilediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Oluşturulan QR kodları tarandığı zaman kodu oluşturduğunuz profile bağlı dijital kartvizitinize yönlenecektir.


QR kod nereden oluşturulmaktadır?


QR kod oluşturmak için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın;

  1. Kullanıcı hesabınıza giriş yapın.
  2. Kullanıcıya ait yönetim panelinde sol tarafta bulunan dijital kartvizitler sekmesine tıklayın.
  3. Açılan sayfada tüm kartvizitlerinizi görüntüleyeceksiniz. Hangi dijital kartvizitiniz için QR oluşturmak istiyorsanız en köşede bulunan ve üç noktadan oluşan (alt alta) ikona tıklayın. Açılacak olan menüden "QR Kodu" yazanı seçin.
  4. Açılan QR Kodu sayfasında oluşturmak istediğiniz kare kodun ayarlarını yapın. (Ön plan rengi, arka plan rengi, köşe yarıçapı, QR tipi ve hata düzeltme yeteneği özelleştirilebilir haldedir.)
  5. Daha sonrasında oluşturduğunuz bu QR kodunu indirebilir, yazdırabilir ve dilediğiniz her yerde sınırsızca kullanabilirsiniz.

Not: QR kodunu bir kere oluşturduktan sonra yapacağınız değişiklerde eski QR kodunuz çalışmayacaktır. Bu yüzden bir kere oluşturduktan sonra değişiklik yapmamaya özen gösterin. Eğer değiştirirseniz eski QR kodunu kullandığınız yerlerde yenisiyle değiştirmeyi unutmayınız.



31 Mart, 2023 tarihinde güncellendi.